Willis Towers Watson (Belgium) (Gras Savoye Belgium)

Willis Towers Watson is al 20 jaar de verzekeringspartner van TRAXIO. De samenwerking tussen beide partners steunt op het afstemmen van verzekeringsoplossingen op de behoeften van de leden van TRAXIO in het kader van hun beroepsactiviteiten.

Onze klanten hebben exclusief toegang tot een op maat uitgewerkt en evolutief verzekeringsprogramma. Ze genieten uitzonderlijke voorwaarden dankzij het groot aantal leden dat zich elk jaar bij dit partnerschap aansluit. De grootte van uw bedrijf speelt hierbij geen rol. Uw hoedanigheid als lid van TRAXIO maakt van u een VIP voor Willis Towers Watson!

Het programma van TRAXIO beantwoordt volledig aan de bijzonderheden van uw type activiteiten en blijft zich voortdurend actief ontwikkelen dankzij de ervaringen die de leden via TRAXIO terugkoppelen.

Door de aankopen op die manier te groeperen, is het uiteraard makkelijker om de belangstelling van de verzekeringsmaatschappijen te wekken.

Een nauwkeurige analyse van uw dossier is onontbeerlijk om u een kwalitatief aanbod te kunnen garanderen. De regionale Account Managers van Willis Towers Watson verbinden zich hiertoe, wat uw verzekeringsbehoeften ook mogen zijn. Ontdek nu waarom reeds zoveel leden via Willis Towers Watson verzekerd zijn en neem contact op met uw regionale Account Manager bij Willis Towers Watson. 

Wenst u bijkomende inlichtingen over dit aanbod of een offerte? 

Bezorg ons uw lidnummer bij TRAXIO en wij doen voor u het nodige!

 

Uw Nederlandstalige contactpersoon voor Vlaanderen en Brussel:

Inez SCHIEMSKY - E: inez.schiemsky@willistowerswatson.com - T: 0486 55 42 22

Uw Franstalige contactpersoon voor Wallonië en Brussel:

Laurent HANS - E: laurent.hans@willistowerswatson.com - T: 0475/66 09 20